Jarenlang genieten van goed gehoor met de in-ear monitors op maat

By Category :

gehoorbeschermingHoudt u er ook zo van om op het podium te staan en u volledig bezig te houden met de muziek? Dan is het wel belangrijk dat uw gehoor het goed blijft doen. Kies daarom voor de in-ear monitors op maat. De in-ear monitors op maat zullen ervoor zorgen dat u nog jarenlang kan genieten van uw gehoor zonder dat deze beschadigd.

De in-ear monitors op maat gemaakt

Ieder mens is uniek en dus ook de oren. Niet bij iedereen past de standaard gehoorbescherming en moeten deze op maat gemaakt worden. Wanneer u kiest voor de in-ear monitors op maat dan zullen deze standaard op maat gemaakt worden speciaal op uw oren. Zo zullen deze jarenlang mee gaan en zullen ze ook niet gaan irriteren aangezien altijd perfect blijven zitten. Het maakt dus niet uit hoe energiek u op een podium staat aangezien deze altijd goed uw oren zullen blijven beschermen.

Verschillende soorten oortjes

Kiest u voor de in-ear monitors op maat, dan kunt u kiezen voor verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleine en lichte ortjes. Deze zorgen voor perfect geluid maar zullen uw oren wel uitstekend blijven beschermen. Ze zullen, om dit te bereiken, worden ingesteld op uw individuele wensen. Zo kunt u gerust in alle verschillende soorten zalen staan zonder bang te zijn dat uw gehoor beschadigd zal worden. Daarnaast kunt u ook vrij over het podium heen bewegen zonder dat de oortjes uit zullen vallen. Hoe fijn is dat?!

Author :

0 thoughts on “Jarenlang genieten van goed gehoor met de in-ear monitors op maat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Onze zorgcentrum!

Facebook Pagelike Widget

Rondleiding in ons gebied

Handige websites